Kuusankosken Yrittäjät ry

Kuusankosken Yrittäjät ry

Kuusankosken Yrittäjät on Kymen Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys.

 Kuusankosken Yrittäjät ry on perustettu 30.05.1979. Perustettavassa kokouksessa oli läsnä 20 kuusankoskelaista yrittäjää. Kuusankosken yrittäjät paneutuivat aluksi voimakkaaseen jäsenhankintaan, jonka tuloksena oli jo vuoden 1980 alkuun mennessä lähes 50 jäsenyritystä.

Vuoden 2019 alussa yhdistyksen jäsenmäärä oli 214 jäsentä.

Vuosittain, vuodesta 1980 alkaen on yhdistys jakanut vuoden yrittäjäpalkinnon. Yrittäjäjuhla/pikkujoulu pidetään vuosittain aina 05.12.

Yhdistys on järjestänyt yrittäjien aamukahvitilaisuuden Kuusaankahvikulmassa joka tiistaiaamu jo usean vuoden ajan. Jokavuotisiin tapahtumiin kuuluu myös yrittäjänaisten järjestämä muoti– ja kauneusilta sekä keväisin järjestetty teatterimatka Helsinkiin. Myös monet paikalliset tapahtumat kuuluvat vuosiohjelmaan.

Vuoden 2009 alusta Kuusankoski liittyi uuteen 90.000 asukkaan Kouvolaan. Kuusankosken Yrittäjät ry pysyy kuitenkin itsenäisenä yhdistyksenä viiden muun paikallisyhdistyksen kanssa.

Me yrittäjät osaltamme pyrimme kehittämään Kouvolan kaupungin Kuusankosken kaupunginosaa sen asukkaille entistä viihtyisämmäksi niin asumisen kuin palvelujen saannin kannalta.

Liittyminen

Liity yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta: 

Yrittäjätieto

  • Yrittäjä linkeistä saat viimeisintä Yrittäjä tietoa.
  • X
  • X
  • X

Yhteistyössä